fbpx

Bloemen inpressie op Kerkhof

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een begrafenis of crematie hangen altijd af van de keuzes die u maakt. Een uitvaart kan bijvoorbeeld uitgebreid zijn met veel belangstellende. Maar ook  intiem in een kleine kring met slechts enkele mensen. Zo kan er al een voor u passende uitvaart verzorgd worden voor € 2500,00.

Een uitvaart is altijd maatwerk, daarom bespreken we eerst de uitvaartwensen. Vervolgens ontvangt u binnen 12 uur een kostenbegroting, passend binnen uw budget. Daardoor heeft u de ruimte om rustig na te denken over de gemaakte keuzes.

In de kostenbegroting is onder andere mijn basistarief voor de begeleiding van de uitvaart opgenomen. Daarnaast zijn er de kosten die voortkomen uit diensten van derden, zoals de verzorging en het vervoer van uw dierbare. Daarnaast het uitvaart-omhulsel, het graf of het crematorium, de catering en de bloemen.

Deze kosten worden één op één aan u doorberekend.  U krijgt inzage in alle inkoopfacturen en deze kosten worden zonder toeslag aan u doorberekend. Zo heeft u helder inzicht in de kosten.

In onderstaand voorbeeld worden de bijkomende kosten zo laag mogelijk gehouden. 

 

error: