fbpx
Skip to content
Samenspraak Uitvaartzorg Marion Bollongino
Beide logo's

Samenspraak Uitvaartzorg
door Marion Bollongino

“Uitvaartzorg voor leden van De Ledenservice van Carintreggeland”

Persoonlijk, betrokken en transparant.

Nadenken over een uitvaart.

We doen het niet graag, nadenken over onze uitvaart, maar misschien zijn er redenen om nu al na te denken over het afscheid.
Omdat u graag wilt dat alles al goed geregeld is, óf dat er sprake is van een ziekte waardoor het overlijden verwacht wordt.

Het is vaak een hele opluchting dat nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over alle praktische zaken waar een beslissing over moet worden genomen. Welke wensen u heeft ten aanzien van uw afscheid en wat u beslist niet zou willen.

Steeds weer merk ik dat het rust geeft, wanneer de wensen kunnen worden uitgesproken en er wordt stilgestaan bij de keuzes en mogelijkheden bij een afscheid. Voor de naasten is het ook fijn deze richtlijnen te hebben na het overlijden van een dierbare, zo krijgen zij in de dagen na het overlijden de rust en ruimte om bezig te zijn met de emoties.

Een persoonlijk gesprek.

Voor u als lid van De Ledenservice van Carintreggeland, kom ik graag geheel vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Als u dat wilt, bespreken we de mogelijkheden en uw wensen, deze kunnen we eventueel vastleggen in het speciale boekje  wensen omtrent mijn uitvaart .

Verzekeringen

Wist u dat u altijd vrij bent om te kiezen welke Uitvaartbegeleider uw uitvaart of die van uw dierbare gaat verzorgen. Ook als u elders bent verzekerd. Ik kan voor u de polissen nakijken om zo de waarde laten bepalen.

Zo behoudt u zelf de regie over uw afscheid. Een persoonlijk en waardig afscheid in harmonie met de manier waarop u in het leven heeft gestaan. 

Helder over de kosten.

De kosten van een begrafenis of crematie hangen altijd af van de keuzes die u maakt. Het kan zijn dat uw voorkeur uitgaat naar  een klein intiem afscheid, met enkele genodigden. Maar als u een grote familie heeft zullen er veelal meer genodigden aanwezig zijn.  

Gemiddeld komt een uitvaart in Nederland uit op tussen de €5.000 en €10.000. 

Maatwerk.

Een afscheid is altijd maatwerk, daarom bespreken we eerst de uitvaartwensen. Vervolgens ontvangt u binnen 12 uur een kostenbegroting, passend binnen uw budget. Daardoor heeft u de ruimte om rustig na te denken over de gemaakte keuzes.

Transparant over de kosten.

In de kostenbegroting zijn de kosten opgenomen die voortkomen uit diensten van derden, zoals de verzorging en het vervoer van uw dierbare. Daarnaast de kist of wade, het graf of het crematorium, de catering en de bloemen. Hierin ben ik transparant. Dat betekent dat ik geen toeslagen, provisies of marges bereken op de prijs van de bestelde producten of diensten. Deze prijzen bereken ik één op één aan u door zónder commissie. zo betaalt u nooit teveel.

Het voordeel voor u:

“Uitvaartzorg voor leden van De Ledenservice van Carintreggeland”

Aan leden van De Ledenservice van Carintreggeland geef ik een korting van €100,00 op mijn basistarief.
Hiervoor ben ik exclusief voor uw nabestaanden beschikbaar in de week naar de het afscheid. 24/7

Daarnaast krijgen uw nabestaande gratis toegang tot:

  • Het Nabestaandenloket, ter waarde van €52,00.
    Met deze service sluiten uw nabestaanden, gemakkelijk alle lopende abonnementen, lidmaatschappen en financiële zaken af.
  • Via Moment-online maken wij kosteloos een herinneringspagina aan ter waarde van €29,00 
  • Tevens leveren wij kosteloos het condoleanceregister ter waarde van €29,00

Belt u gerust om eens kennis te maken.

tel: 06-15215070

e-mail: marion@samenspraakuitvaartzorg.nl