Wat zijn we blij dat jij er was

Graag wil ik je namens de gehele familie bedanken voor de geweldige begeleiding na het plotselinge overlijden van onze man, (schoon)vader en opa. Wat hebben wij een goede keuze gemaakt om jou de uitvaart te laten verzorgen! We zijn blij dat jij er was want je hebt deze trieste periode echt draaglijker gemaakt voor ons.

Van alle uitvaartbegeleiders hebben we jou gekozen omdat je goede recensies had en omdat je ervaring had met oude uitvaartpolissen. Mijn vader had een oude polis die nog met een typemachine was uitgewerkt dus we konden je hulp goed gebruiken.

Vanaf het allereerste contact was je een rots in de branding voor ons met je kennis van zaken en organisatietalent maar met name door
de fijne gesprekken, je empathie en respectvolle benadering. Door het aandragen van suggesties en idee├źn maar ook door goed te luisteren en veel belangstelling te tonen, hielp je ons om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Hierbij was niks te gek of te veel. Je stimuleerde ons onder andere om een kunstwerk van mijn vader af te drukken op de rouwkaart. Wat zijn we trots en blij dat we hem op deze manier een podium hebben kunnen geven!

We kijken terug op een prachtige ceremonie die perfect is verlopen.
Dankzij jou hebben we op een hele mooie en persoonlijke manier afscheid kunnen nemen. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.