fbpx
Een begrafenis in de natuur

Niet zomaar een wandeling.

Helaas is de eerste wandeling van 18 oktober geannuleerd vanwege de nieuw aangekondigde Corona maatregelen.

Rouw en herfst

De helende werking van wandelen is bekend.

Wanneer je een heftige levensgebeurtenis of een verlies hebt doorgemaakt kan dat als een eenzaam proces voelen. Door in gesprek te gaan met anderen die eenzelfde (soort) levensgebeurtenis of verlies hebben meegemaakt geeft vaak herkenning en erkenning. Elke levensgebeurtenis of elk verliesverhaal is uniek. Maar juist door het delen van deze verhalen en ervaringen wordt gezamenlijke troost en steun gevoeld.
Niet alleen het verlies van een dierbare, maar ook het verlies van gezondheid of van een veilige thuissituatie. Het verlies van een baan en actueel het verlies van onze samenleving door Corona
Daarom wandelen wij deze herfst voor de eerste keer. Door met ons mee te wandelen kan je in gesprek raken met een lotgenoot, of juist samen in stilte naast elkaar gaan.

Maaike Geerdink als rouw- en verlies deskundige. Maaike is een integere en alerte professional met een mensgerichte en zorgzame houding. Zij is aanwezig met hart, hoofd en handen. Helpt je om je wegwijs te maken in de achtbaan van al je emoties en kijkt ik samen met jou naar je persoonlijke verliessituatie.

Marion Bollongino als uitvaartbegeleider. Haar empatisch vermogen maakt dat je snel vertrouwen voelt bij haar. Haar rust en respectvolle benadering zorgt voor fijne gesprekken. Zij volgde haar hart en heeft een succesvolle uitvaartonderneming waarbij zij met u opzoek gaat naar de rode draad in het bestaan van uw overleden dierbare.


Praktische informatie:
We verzamelen om 09.45 op de parkeerplaats van Forelderij
Usselerrietweg 50
7546 PE Enschede

We vertrekken om 10.00 uur.

De wandeling duurt ca. 45 minuten en gaat zowel over verharde als onverharde paden. Daarna drinken we gezamenlijk koffie/thee met wat lekkers.
Wij organiseren deze wandeling belangeloos, slecht een bijdrage van € 8,00 p.p. voor de koffie of thee met krentenwegge of appeltaart na afloop.

Meer informatie of aanmelden voor de wandeling:

Marion Bollongino 06-15215070 marion@samenspraakuitvaartzorg.nl

 

 

error: