fbpx
Rustige uitstraling van Marion Bollongino
Marion Bollongino

Samenspraak Uitvaartzorg: in gesprek over uw uitvaart

Samenspraak Uitvaartzorg geeft houvast in de moeilijke periode na het overlijden van uw dierbare. Immers voor nabestaanden kunnen de emoties de overhand nemen.

We spreken er niet graag over, de dood en onze uitvaart, dat wat onvermijdelijk is in ons leven. Toch blijkt dat een persoonlijk gesprek over het laatste afscheid voor u en uw nabestaanden niet alleen verhelderend kan zijn, maar ook leerzaam.

Voor de nabestaanden is het immers prettig, wanneer zij weten wat uw persoonlijke uitvaartwensen zijn. Het geeft hen een handvat om aan vast te houden na het overlijden van een dierbare.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreek ik met u de mogelijkheden en uw wensen. Daarnaast kijken we naar de kosten en verzekeringen. Ik help u bijvoorbeeld ook wanneer u inspiratie wilt opdoen over de mogelijkheden voor een afscheid.
Zo bespreken wij alle voor u belangrijke thema’s en leggen die vast in het document  mijn uitvaartwensen. Daardoor behoudt u zelf de regie over uw afscheid. Een persoonlijk en waardig afscheid in harmonie met de manier waarop u in het leven heeft gestaan. 

Werkgebied

Ik werk vanuit Enschede, maar mijn werkgebied strekt zich uit tot de aangrenzende gemeenten en over heel Twente. Dus ook als u in Hengelo of Almelo woont kunt u uw begrafenis of crematie aan mij toevertrouwen. 

Woont u elders in het land en wilt u toch gebruik maken van mijn diensten?
Neemt u ook dan gerust contact met mij op, ik kijk vrijblijvend met u mee naar de mogelijkheden.

error: