fbpx

hoofdfoto_kosten2_500-px

Ervaringen van onze cliënten

we hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen!

Marion heeft vele talenten die samenkomen in de uitvaartzorg. Volgens mij is zij geboren om mensen te helpen met dit erg moeilijke stukje van het leven. De naam zou wat mij betreft dan ook gewijzigd moeten worden in “Samenspraak uitvaartontzorging door Marion Bollongino”….

Marion is een zeer sympathieke, intelligente dame met een groot organisatietalent. Door haar prettige manier van doen wordt zij als het ware opgenomen in- en onderdeel van de familie. Zonder ooit op de voorgrond te treden, helpt ze waar ze kan, beschikt over een groot netwerk en heeft links en rechts goede tips en ideeën. Marion is perfectionistisch maar nooit dwingend; zoals ze zelf aangeeft wordt alles in samenspraak, naar wens van de overledene en familie geregeld.

Marion is meer dan betrokken en besteedt een onwaarschijnlijk groot aantal uren om het laatste afscheid goed te laten verlopen. In ons geval 2 avonden van 130 mensen thuis en 180 belangstellenden tijdens de uitvaart.

We hadden ons geen betere uitvaartleider kunnen wensen!

monique joostink-speklé

Bedankkaartjes

Na het overlijden van mijn man op 30 april 2018, wilden de kinderen en ik iedereen een kaartje sturen die ons hebben gesteund en meegeleefd in die moeilijke periode. Marion heeft ons daarbij heel goed geholpen. Eerst met een mooie tekst op het kaartje en daarna zorgde zij dat de kaartjes werden gedrukt en kreeg ik ze zo snel mogelijk . Haar aandacht voor mij en de manier waarop ze me heeft geholpen heb ik als zeer positief ervaren.

Fenny Veldwijk

Samenspraak Uitvaartzorg, coaching op heel empathische wijze

Tijdens onze vakantie in Cannes werden we opgeschrikt door het plotseling overlijden van een dierbaar familielid. De schok van het overlijden leek groter door de 1500km die we van Enschede verwijderd waren. Eén telefoontje naar Samenspraak bracht echter rust. Marion was snel aanwezig om mijn kinderen te helpen de eerste zaken te regelen. Via Skype stonden we in de haven van Cannes midden in de nacht een kist uit te zoeken. Geslapen heb ik die nacht niet maar ik wist wel dat mijn, weliswaar volwassen, kinderen goed gecoacht werden.
Terug in Nederland waren alle belangrijke dingen geregeld door mijn kinderen in samenspraak met Marion. Marion was steeds als de stille kracht aanwezig, rustig en empathisch in haar coachen. Het was ons afscheid, een mooi afscheid, Marion, dank je wel!
liesbeth

Liesbeth Verschuuren

 

Deel uw ervaring met Samenspraak Uitvaartzorg

Vereist

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mailadres?
Een titel voor uw bericht
Wat is uw ervaring met Samenspraak Uitvaartzorg?

 

error: