hoofdfoto_kosten2_500-px

Ervaringen van onze cliënten

Samenspraak Uitvaartzorg, coaching op heel empathische wijze

Tijdens onze vakantie in Cannes werden we opgeschrikt door het plotseling overlijden van een dierbaar familielid. De schok van het overlijden leek groter door de 1500km die we van Enschede verwijderd waren. Eén telefoontje naar Samenspraak bracht echter rust. Marion was snel aanwezig om mijn kinderen te helpen de eerste zaken te regelen. Via Skype stonden we in de haven van Cannes midden in de nacht een kist uit te zoeken. Geslapen heb ik die nacht niet maar ik wist wel dat mijn, weliswaar volwassen, kinderen goed gecoacht werden.
Terug in Nederland waren alle belangrijke dingen geregeld door mijn kinderen in samenspraak met Marion. Marion was steeds als de stille kracht aanwezig, rustig en empathisch in haar coachen. Het was ons afscheid, een mooi afscheid, Marion, dank je wel!
liesbeth

Liesbeth Verschuuren

Bedankkaartjes

Na het overlijden van mijn man op 30 april 2018, wilden de kinderen en ik iedereen een kaartje sturen die ons hebben gesteund en meegeleefd in die moeilijke periode. Marion heeft ons daarbij heel goed geholpen. Eerst met een mooie tekst op het kaartje en daarna zorgde zij dat de kaartjes werden gedrukt en kreeg ik ze zo snel mogelijk . Haar aandacht voor mij en de manier waarop ze me heeft geholpen heb ik als zeer positief ervaren.

Fenny Veldwijk

 

Deel uw ervaring met Samenspraak Uitvaartzorg

Vereist

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mailadres?
Een titel voor uw bericht
Wat is uw ervaring met Samenspraak Uitvaartzorg?

 

error: Content is protected !!